Musik

Hyggepianist

Pop eller klassisk

 

Giv dit arrangement ekstra stil og klasse med en pianist, der spiller afdæmpet hyggemusik i baggrunden under middagen eller til receptionen. Kan også bruges til at sætte stemningen ved morgenkaffen på konferencen.

Musicalsolister

- det bedste fra film og teater

 

Med udgangspunkt i et netværk af sangere og pianister, sammensættes et program med nogle af de bedste sange fra musicalens verden - og gerne med afstikkere til film og pophits også.

Jacob Venndt's
Fabulous Swing Trio

 

Kom i godt humør, kridt danseskoene og genoplev klassikere som: Pølsesnak, Kys Hinanden, Dit Hjerte er i fare Andresen, Ølhunden, Admiralens Vise, Sangen om Larsen, Når en sailor går i land og mange, mange flere. Trioen består af Pojken Flensborg (piano), Per Kolling (trommer) og Jacob Venndt (kontrabas, mundharpe, vokal m.m.).

The Camp

Denne trio med to guitarer og en kontrabas leverer velklingende pop/rockhits fra nutiden og fortiden i skøn forening. Alle tre musikere synger vokal og/eller kor.

Gruppen består af Jesper Hedegaard og Mads Pedersen på guitar, samt Thomas Friis på kontrabas.

Diva & Maestro

Sopranen Anna Vaupel og pianisten Mikkel Rønnow præsenterer de skønneste musical- og operettehits, lige fra Wieneroperetter til de største musicalhits.

 

Det er bl.a. sange fra Phantom of the Opera, My Fair Lady, Sound of Music, Viljasangen fra Den Glade Enke og Puccinis "O, Mio Babbino Caro".

En stemningsfyldt koncert med iørefaldende melodier, der hylder musicalens og operettens klassikere.

Campfire Guitars

Festivalstemning med lækker vokal

Uanset om scenen er et åbent torv en sommerdag eller indendørs i den kolde tid, er der garanti for god stemning med denne duo/trio, der spiller nutidens og fortidens poptoner. Perfekt til baggrundsmusik ved messer og middage, eller den uformelle reception. Optræder både som duo og trio.

Rosendahls Kapel

Klassisk elegance

 

De livlige elegante toner af Für Elise eller An der schönen blauen Donau gav engang genlyd overalt i Wiens saloner, hvor selskabslivet omgav sig med musikken fra de mest elskede komponister gennem tiden. Tiden har ændret sig, men musikken står ligeså elegant og smukt som dengang. Med musik af komponister som bl.a. Strauss og Mozart, byder Rosendahls Kapel på en rolig og romantisk musikalsk oplevelse.

Søger du noget andet?

...det unikke eller anderledes. 

Måske har du en underholdnings-ide, som du mangler hjælp til at realisere. Conzert Booking kan formidle kontakt til en række musikere og sangere, der kan matche ideerne. Ønskekoncert, kor-workshops eller et helt orkester. Tag kontakt, og så ser vi på mulighederne.

Peter Lund Paulsen Jazz Trio

Peter Lund Paulsen Jazz Trio er en ny, ambitiøs og energisk jazzgruppe, der placerer sig bredt i swing-, bebop- og latin-universet. Med fokus på det sikre sammenspil og de gennemarbejdede arrangementer, byder repertoiret på en fin blanding af både danske og amerikanske jazzstandarter, krydret med trioens egne spændende arrangementer.

© 2019 Conzert Web

Tlf. 28 30 17 17  Mail: jm@conzert.dk